De benadering van de volledige levenscyclus: EEN SLIMMERE MANIER OM TESTAPPARATUUR TE BEHEREN

Thumb original er asset optimization white paper nl

Binnen alle sectoren en overal ter wereld besteden technologie ontwikkelende en producerende bedrijven een aanzienlijk deel van hun kapitaal- en operationeel budget aan de financiering van testapparatuur en -activiteiten. Ondanks al deze investeringen, zijn gedetailleerde gegevens over gebruik van bedrijfsmiddelen, testkosten en de status en beschikbaarheid van apparatuur vaak niet nauwkeurig, niet compleet of eenvoudigweg niet beschikbaar. Het kost de meeste bedrijven in feite veel moeite om een nauwkeurige en volledige lijst met testapparatuur voor de hele organisatie samen te stellen.

Zonder basisinformatie zoals locatie en beschikbaarheid van apparatuur, kalibratiestatus en financiële metrieken, blijven de mogelijkheden om efficiëntie en productiviteit te vergroten buiten bereik. Met toegang tot real-time informatie, kunnen bedrijven echter inzichten verkrijgen die hen in staat stellen kapitaal- en operationele uitgaven te verlagen, het rendement van investeringen te verhogen en de marktintroductietijd te verkorten.

Zo maakt real-time informatie het mogelijk om bedrijfsmiddelen te delen, wat betekent dat minder apparatuur nodig is en kapitaaluitgaven worden teruggebracht. Operationele kosten kunnen worden verlaagd door ongebruikteapparatuur te verkopen, strategisch gebruik van huuropties te maken en dubbele aankopen te verminderen zodat de omvang van de testvloot ingekrompen kan worden.

View whitepaper
Logo
Date: 4 September 2020, 10:30 am   |   Provider: Electro Rent UK   |   Size: 2.84 MB   |   Language: Dutch